Pappa

Har varit en jobbig vecka på många sätt. Min pappa  har på senare tid visat symtom på demens eller alzheimers. Men har  ändå varit under kontroll. Men så i måndags så Spårade de ur. Vi fick en akuttid på  Geretriken och nu är han inlagd tills på onsdag för provtagning och skallröntgen. Det har varit jobbiga dagar men är oerhört glad att jag har min och Jonas familj. Framför allt är jag tacksam att har två bröder. Utan dom hade de varit tungt. Även fast vi har anat detta tillstånd hos pappa så är de ändå jobbigt.

Vi var och hälsade på han idag, hade med oss nya kläder han vart så glad. Och våra barn skötte sig så bra. Fick beröm av personalen hur fina och hjälpsamma dom var. Neo han gick ut i korridoren och försökte lära personalen att flossa vilket dom tyckte var hysteriskt roligt.

 

Linn har varit och fått nytt gips och en ny röntgen gjordes. Det läker bra och hon behöver bara ha gips till Den 25. Dessutom fick hon ett badgips så ny är de enklare att Duscha och vi kan fara och bada. Bara en sån sak..

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera