Akuten en till gång

Vi håller på för fulla muggar att renovera vårt sovrum. Fräst för golvvärme målat väggar och bytt golv. Idag var Jonas pappa här och hjälpte oss att lägga i golvslangen. Och när dom var klara så ramlar Linn ner från soffan och landar naturligtvis på den gipsade armen… Krokodil tårar och otröstlig vart hon. Den ända hon sa var ont i armen. Vi bestämde oss för att åka in. Hon var helt otröstlig i bilen men somnade till slut. Och fortsatte när vi kom fram.

Vi fick komma in nästan direkt och gick gå direkt till gips rummet och sen vidare till röntgen för att kolla om det hade blivit nån förändring men som tur var så hade de inte blivit nån ner skada. Utan vi kunde fara hem efter 2,5 timmar på akuten. De större barnen hade varit hos farfar och haft kul. Linn kom lagom till middagen stod serverad och åt massor av kyckling..

 

Nu är klockan snart midnatt. Jonas är duktig och lägger nytt golv och jag sitter och jobbar med ferox.

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Akuten en till gång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.