Semester

Är inne på min första vecka av totalt 5 v. Jonas han jobbar delvis då och då. Idag ska han på in på ett möte. Vi har ju börjat fräsa för golvvärme i vårt sovrum. målar väggar  har vi gjort nu är vi igång med fräsningen. Jonas började igår så jag och barnen gick till våra vänner på nästa kvarter. Barnen lekte superbra och just innan vi skulle fara så skulle dom hoppa studsmatta. Såg inte riktigt olyckan men Linn gjorde sig illa i armen. Vi for hem och ganska direkt så åkte jag in med hon. Vart lång väntan på akuten men vi fick en jättefin AT-läkare som Linn tyckte om. Linn sken upp som en sol varje gång hon kom in på rummet. Vi hann ju inte äta middag så trodde att hon snart skulle bryta ihop när klockan var efter 19. Köpte en dricka i automaterna på akuten finns de ju bara godis och ville inte ge henne ett sockerrus så hon skulle gå galet mycket spring i bena. Utan hon satt lugnt i mitt knä.

Röntgen bilderna visade en spricka  i armbågen. Så Linn fick en gipsskena som hon ska börja att ha i 5 dagar sen vi ska tillbaka på ortopeden för en ny röntgen. Lite tråkig start på sommarlovet…

IMG_20180705_211535o

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.