Ett långsamt försvinnande

Min pappa är fortfarande kvar på gereatrikavdelningen, tidigare i veckan gjordes en hjärnröntgen. Den visade lite förändring men inte mycket. Så imorgon (torsdag) ska dom ta prover på ryggmärgsvätskan för att se om pappa har alzheimers..tycket det är sjukt jobbigt. Blir skönt att veta vad det är han lider av men herre gud om det är alzheimers, har redan ställt in oss på de. Igår såg jag och jo as en dukumentär serie  (ett långsamt försvinnande ) om en dansk familj, pappan i huset Bara 49 år har drabbats av den sjukdomen. Och tårarna brände i Ögonen flera gånger. Veta att pappa aldrig kommer vara den pappa som man alltid har haft det gör mest ont…

Vi var till pappa och hälsade på idag som vart så glad, vi kom lite sent så vi kunde inte stanna så länge tyvärr…

Annars idag har vi på förmiddagen hållt oss inne pga värmen, måste vara jobbigt för Linn och ha gipset. På eftermiddagen packade vi badväskan och for till byske havsbad för att svalka oss.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.