Vår Söndag

vilken skön söndag vi har haft. Jag och tjejerna steg upp vid 7 snåret. Tände lite ljus och satte oss i soffan och såg Spirit ( Tess favorit film ) tills Neo vaknade. Så då blrjade jag på mitt projekt rensa ur bland deras leksaker. Samt möblerade om och satte upp julbelysning och bytte gardiner. Vart inte klar med rensningen men det lveriga vart jag nöjd med.

Sen ville barnen såå gärna baka pepparkakor så dom har löngtat så. Så lite jul musik på och stämningen var på topp. Fast två plåtar hade dom tålamod till och resterande fick jag göra själv. Efter lunch kom farfar o Emma och hälsade på. Vilket alla tre uppskattade och vi vuxna fick dricka lite kaffe och smaka på de nygräddade pepparkakorna.

Sen när dom for så gick de en stund så kom farmor o BoE och hälsade på och hade med sig bullar. En mycket trevlig söndag med andra ord och mellan allt så har jag städat, tvättat och allt annat som hör till.

Tess fick efter maten akut ont i magen och hade riktigt panik. Så till och med jag o Jonas undrade om vi var tvungen att åka in till sjukan. Hon har en hög smärttröskel denna dam och se henne så var inte kul. Super ont i magen och en förhöjd temp på 37,7 grader. Efter 45 min så släppte de, iaf vad hon sa. Men vi kom fram till att det måste ha varit pga alla pepparkakorna och åt under dagen. Och att middaen var lite stark måste fått hennes stakars mage ur balans. För ända sen hon hade magsjuka så har hon klagat på ont inagen speciellt i samband med lunch/middag och hört några till har så efter denna hemska magsjuka som härjade på förskolan.

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera