Längesen

nu var de ett tag sen jag var här inne. Händer inte så mycket. Vardagarna ser ut som samma när båda jobbar heltid. Lämna hämta middag lek och sen sängen. Och där emellan alla vardags bestyr. Linn har varit hemma 1 vecka från föris. 4 dagar med feber sen var hon inte sig själv, en liten klängis och dåligt humör. Så denna vecka har varit ett evigt pusslande. Måndag jobbade jag, var i Umeå och mätte balkonger. Så Jonas vabbade men hade hjälp på förmiddagen av farfar o Shophia. Tisdagen var jag hemma då var de jonas tur att fara till umeå. Och på onsdag vabbade vi halva dagen var och jobbade den andra halvan, och på torsdag var farfar och shophia barnvakt vilket var super snällt❤️ Linn älskar verkligen att vara där. Och dom tyckte att hon var pigg och sprallig så i fredags var hon tillbaka på föris igen.

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.