Snart är han 5 år

har just satt mig ner i soffan, borde inte sätta mig för har tusen saker att fixa ikväll, saker som jag måste ha gjort för att kunna sova gott som typ ha en bort plockad diskbänk, tvätten vikt och bort plockad och rena golv samt barnen väskor och kläder framtagna. Samt så måste jag maila bilder till förskolan till Linns bildbok som barnen har där på olika saker som barnen tycker om, typ mamma o pappa syskon, huset, när hon gungar mm. Har beställt namn nappar som vi tog med till föris imorse, skönt att ha de gjort.

Vi har äntligen bokat Neos kalas på Leos lekland. Är sjukt smidigt att ha kalas där, Speciellt när han fyller i december och dessutom är vårt hus inte specielt. Vi bokade iaf för 12 barn så nu är de inbjudningarna som ska delas ut.

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.