Helnöjd tjej

vilken skön söndag vi har haft. Jag och barnen steg upp före 7 denna morgon. När frukosten var uppäten fick Barnen se lite tv medan jag grejjade i köket. Och när Jonas steg upp så gick vi alla ut och grejjade på gården. Vi kunde bocka av några saker på vår To Do list. Vi gick in åt lunch sen skyndade vi ut igen för att fortsätta på tomten. Linn vilade i vagnen och Tess o Neo roade sig på studsmattan. Som bonus så han jag putsa alla fönster på utsidan. Fick trevligt besök av våra grannar, Neo fick äntligen träffa Lo. Våran kille som börjar blinstor fick äta middag där så stolt han var när han kom hem. Så fint att ha barnens faddrar så nära.

När Linn vaknade så var hon inte så nöjd av att sitta fastspänd i vagnen så gick upp på vindan och hämtade ner några skor i storlek 19 så Linn kunde traska omkring ute. Oj vad vi skrattade när hon fick på sig skorna. Hon tyckte de var jätte konstigt. Men när hon hade bekantat sig med dom så fick hon med världens leeende.

imorgon är de måndag och en ny vecka. Förhoppningsvis får vi ett besked på en rolig sak som förhoppningsvis kommer ske i höst..

image

Gilla(1)Ogilla(0)

2 thoughts on “Helnöjd tjej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.