Pizzamiddag

Barnen har haft toppen på förskolan idag, och jag och Linn spenderade våran tid med att leka lite tillsammans, övat på att gå ute i skorna. Sen skulle jag egentligen målat klart altanstaketet på baksidan men vart inte så.

Efter mellis så gick vi ut och umgicks med våra grannar och Linn gick fram och tillbaka överlycklig.

Till middag hade jag lovat barnen hemmagjord pizza. Så det var bara att kavla upp ärmarna ich baka pizza med 2 ivriga virvelvindar. Gick bättre än jag trodde, trodde vi skulle ha tomatsås och ost fulla köket men det var inte så mycket städning. Vi provade vår pizzasten och gud så gott det blev. Både jag och jonas är skeptisk till hemmagjord pizzaoch har inte ätit nån som har varit riktigt god tills idag. Barnen alla tre åt massor. Vi gjorde två och vart inga rester.

image

Tog en ända bild, så den får duga. Våra små pizzabagare

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.