Tisdag

Igår hade vi en plan, vi skulle börja måla de vita på huset. Kvällen innan så oljade vi in bron. Hade ju gått ännu böttre om barnen också sammarbetat. Tess hon for hela tiden till Valter som bor två hus bort, hon käkade äpple och kände sig som hemma där. Och innan hon självmant följde med hem så tog de nog 30 min. Och Neo är ju lite friare och fick gå och leka i lekparken. Och Linn och var på riktigt dåligt humör dagen till ära. Men vi hann måla det vi hade satt upp som mål iaf och efter lunchen så tog vi bort de sista som var kvar av hundgården och plattorna som låg på marken tog vi bort och där under var de miljoner små myror så vi tränkte stället med vatten och hoppas dom fattade piken att dom var vräkta. Ja så nu får vi se om vi ska lägga dit plattor igen eller om vi ska så gräsmatta.

Har försökt varit duktig nu på förmiddagen och fortsätta måla men att ha färg framme nör man är själv med barnen eller har en Tess var typ omöjligt. Pillade hon inte i färgen så klättrade hon i trappstegen eller så var de Linn som skrek på uppmärksamhet. En utmaning var de men målade lite iaf får fortsätta när jonas kommer hem eller när dom gått och lagt sig.

Jonas ska köra hundgården till soptippen idag så jag håller på att samla ihop lite till som ska med dit.

Nu ha linn vaknat från vilan så nu ska hon ha Lunch

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.