En ond fot

Igår hängde vi hemma hela dagen, Neo var med kompisar från lunch till middag. En omställning måste jag säga, både att han nu varje dag skriker efter att vara med nån, idag har han en kompisfri dag.

Igår strax innan barnen skulle gå och sova så skulle jag gå ut med soporna och hörde hur jag hade Neo i hasorna och gick till hallen två trappsteg ner och öppnar dörren då ser jag i ögonvrån hur han ramlar och skriker och tårarna rinner och han skriker ajajaja och håller sig om foten..ont hade han och efter lite tröst så kunde han krypa ner i sängen..han vaknade dock vid 12 och kom till oss och sa halv gråtandes att han hade ont i foten. Så imorse ringde jag vår bvc sköterska för att rådfråga vad hon trodde och hon bokade en tid till vc så en läkare skulle få se på foten, som varken är blå eller svullen men han haltar. Jonas for med han så stannade jag och tjejerna hemma. Neo fick beröm att han var så duktig på att förklara vart han hade ont exakt läkaren att fyra åringar bruka inte vara så precisa som Neo var.

Vi fick en remiss till röntgen imorgon ifall han fortsätter halta. Annars var de inga restriktioner utan han kunde leka som vanligt han känner vad han kan göra och inte. Så vi får se imorgon vad som händer…

image

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.