Roadtripp

idag var en roadtripp till Umeå inbokad. Barnens farfar och Sophia hade en minisemester så dom hade dragit dit husvagen på campingen i…. Tess och Neo hade hur kul som helst, massor med lek med Enma o Are samt nya bekantskaper som dom lörde känna i lekparken som fanns där. Tess hade hittat en tjej i typ samma ålder som hon kallade en kompis fast tror lilltjejen hette Olivia.

Jag och Jonas fick barnfritt  så vi passade på att fara på Ikea och kolla in och provsitta en ny soffa som vi funderat på att köpa. Soffan var riktigt skön så en sådan blir de till hösten. En trea med två fotöljer blir toppen. Vart inget handlat på ikea utan vart lite kläder till tess från hm sen tillbaka till campingen för att äta middag med familjen.

image

En fin bild på gänget ❤️

Neo är nu riktigt taggad på husvagn och tyckte de var en höjdare  tur då att jonas företag äger en husvagn så i sommar blir de nog att prova på campinglivet för familjen Bergkvist. Men vi måste vänta på nya bilen så vi kan dra vagnen för nuvarade bil har ingen kula. På tsl om den nya bilen så har Logarts fått hem den första Ford Edgen, så innan vi for till Umeå så for vi förbi så jag skulle få se den, och herregud vilket as till bil. Sjukt stor. Hans – Erik såg att vi kom så han mötte oss på parkeringen men nyckeln så jag också skulle få provsitta och se hur ser ut invändigt. Riktigt snällt måste jag säga.

 

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.