Fallets dag

idag hade vi planerat in att fara till Finnfors och kolla in när dom öppnade dammluckorna. Vi kom pricis lagom i tid, fattade inte hur vi lyckades händer typ aldrig  men ibland ska man ju lyckas. Vi hade hade sällskap av våra kompisar från stan så vi strosade där kollade in museet jag och Linn parkerade oss på en bänk hon åt banankex och jag spanande in allt folk i väntan på att Jonas o barnen skulle komma tillbaka. Sen en fika innan vi styrde bilen mot stan för ett besök hos våra vänner som köpte hus för typ 8 månader sen som vi aldrig hälsat på.

image

Vart hämt pizza till middag då ingen av oss orkade göra nån middag och barnen vart mer än glada över de valet.

Barnen och Jonas har somnat, tänkte låta han sova då han känner av en förkylning i kroppen. Så funderar på vad jag ska föra, slå igång tvn eller ta tag i den rena tvätten….blir nog ryggläge och soffan och spara tvätten till morgondagen..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.