Bra start på veckan

Är riktigt nöjd över dagen, om jag ska klaga över nått så är de att Neo och Tess var busiga och hällde ut en hel burk med vitlökspulver på ryamatta i vardagsrummet, så det stinker här hemma.  Annars har jag hunnit med det det ville ha gjort. Klippte gräset, klippte häcken på baksidan så inte grenarna hänger in på tomten, måla lite, och gjort sysslor inne. Samt att min bror kom hit och hälsade på till ungarnas stora glädje. Sen kunde inte kvällen sluta på ett bättre sätt än att vi fick besök av Stockholmarna, skulle kunna bosätta mig i stockholm bara för att umgås med dom..neo och Tess vart iaf överlyckliga då de äntligen fick träffa Oscar. Neo går ju runt och säger att det är hans storebror så han hade det han gjorde med två små efter sig hela kvällen…

image

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Bra start på veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.