Fredag

Vi har just vaknat från vilan, tess o Neo vilar inte men idag var de jag som behövde en timme mot kudden. Igår skulle jag ta två värktabtetter som en läkare gav mig och trodde jag hade varit tydlig att jag ej kan ta nått med morfin i. Så igår när jag hade tagit dom så började jag må otroligt dåligt. Yr och illamående kan tilllägga att det kommer ta länge innan jag äter en tårtbit igen. Så hela går kvällen spenderades i sängen vaknade till vid 23 och gick upp men sen sov jag helt utslagen hela natten.  Idag känner jag mig bakis och har en riktigt jävlig huvudvärk. Har just käkat en omelett så bättre börjar jag må.

Är ju riktigt tråk väder ute, regn så vi sysselsätter oss på bästa sätt inne. Hoppas det blir uppehåll så vi kan gå ut en stund.

Annars har vi nedräkning tills Jonas slutar, idag längtar jag extra mycket efter dig ❤️

image

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Fredag

  • Fick två tabtetter av min bm med citodon.
   Nör kommer ni upp? Neo har en hiskeli längtan efter Oscar ❤️ Och frågar varje dag hur länge de är tills han får träffa han..

   Kram

   Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.