Tisdag

brukar inte känna mig ” nedslagen ” efter en hockeymatch men den går, ja vet inte vad jag ska säga. Var längesen en hockeymatch berörde mig så mycket,  Aik gjorde samma misstag som växjö gjorde backade hem hela 3dje perioden. Ja och då var 3-3 ett faktum, men sånn jävla tur att dom kvitterar när de är en sek kvar. Var längesen jag skrek och var så arg. Fick höra att grannen bröt handleden när kvitteringen kom. Tycker så synd om han.

Neos hosta är nu borta efter gårdsgens inhallation, tess har ju en mask som hon andas in de gånger hon är förkyld/ behöver med kortison så gav de till neo. Ringde till bvc imorse och sa de och hon skulle ringa upp under dagen. Hon hade de lite körigt denna morgon.

igår kom äntligen barnen gneis skalhandskar. Neo skulle bara ha röda vantar,Blir premiär i eftermiddag.

image

 

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera