Förkyld…

Har åkt på världens förkylning, ont i halsen, fryser konstant och värst är att vara tät i näsan. Kan inte leva utan nässprej just nu. Så det var skönt att bara ha Linn hemma i några timmar så man själv kunde kurera förkylningen. Linn har under de senaste dsgarna varit allt annat än nöjd. Men det börjar sakta vända. Så hoppas hon är tillbaka i de vanliga spåret och sover hela natten utan att vakna och skrika och vill ha nappen.

idag har de värkligen inte varit nån värme alls ute så vinterjackan åkte fram när vi efter middagen gick ut. Neo hade ju tur att få kompisbesök.

Imorgon är de äntligen helg, en helg som går i hockeyns tecken. På lördag är de första final mötet mellan Saik och frölunda en finalserie som jag tror skellefteå vinner med 4-3 i matcher. Lördagens middag så tänkte vi prova göra hemmagjord pizza på pizzastenen hoppas det blir gott.

image

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.