Torsdag

idag var båda barnen på förskolan, så passade på att fara och handla och fara förbi blomaffären och köpa en fin bukett tulpaner till en av Tess fröknar som gör sin sista dag på hennes avdelning imorgon. Fick hem två trötta barn där allt var dåligt och grinigt bara att ta några djupa andetag och ställa fram ett bra mellis så brukar de bli bättre och det blev de. Glömde kolla var de var för mat idag men det var nog ingen höjdare.

Idag kom en kallelse från min barnmorska en såkallad efterkontroll. Tror hon glömt bort mig för en sånn skulle jag fått runt jul. Men kul att få träffa henne igen och få via Linn.

Ikväll har vi haft hockeyfrämmande av Ulfs kompis Lasse och en kompis till oss Vart tre härliga poäng till AIK. Har en sånn ångest, är så sjukt jobbigt när en i ens närhet gör helt vansinniga val i livet och man avråder att personen i fråga inte ska göra så men gör de ändå.  Tänker på alla risker h*n tar…svårt att stå vid sidan att bara se på också, mår riktigt skit av hela situationen bläääääää. Var inte att det skulle bli såhär…

image

Gilla(1)Ogilla(0)

Kommentera