Häng med morfar

I fredags kväll var Jonas ute på trevligheter med jobbet så jag bjöd hit min pappa på middag och trodde att han skulle fara hem när barnen skulle gå och sova men han ville stanna. Så vi såg dom två senaste Beck filmerna och ett avsnitt av morden i paradiset och sen slö tittade vi på Roxanne en gamfilm från 87 innan pappa var snäll och for och hämtade Jonas strax efter 23. Var riktigt trevligt att ha pappsen på besök.

igår har vi mest tagit  de lugnt, städat lite speciellt i barnens rums. Var en sväng till stan, köpte nya blommor till köksfönstret lite ljus, barnen fick varsin lampa och Jonas köpte nytt headset. Efter hockeyn Vi fick trevligt besök av Jonas barndomskompis som Neo avgudar. Sen har vi ätit god mat och sett mello en härlig lördag med andra ord.

image

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.