En otursdag igår..

Hade lite dåligt samvete då vi var typ inne hela dagen igår istället för att fara till nån fin backe och åka madrass men barnen vaknade före sex och när lunchen var uppäten var båda trötta så lite vila var välbehövlig och när dom vaknade for vi och hälsade på farfar o Fia o Emma. Barnen lekte hur bra som helst med varann, vi hade ju tur att vi fick träffa både Are och Frida.  Samt att bli bjuden på middag och fick fina presenter.  När vi skulle hem så  snubblade Are och slog pannan så han fick en bula, Tess hade lite tidigare ramlat från soffan och slog sig i bordet och fick ett litet märke i ansiktet. Och när vi kom hem krockade Tess o Neo så  Neo slog av flärpen som sitter i överläppen, och fick ett sår i överläppen av tanden samt slogfrsmtsnden så den vart lös och tandköttet lite blått. Blod och tårar rann. Idag fick Jonas fara med han till tandläkaren, mjuk mat ska han äta, och tanden kan bli missfärgad.

Neo stannade hemma idag, vi har inte gjort så mycket. Han har mest lekt med bilar. Själv har jag städat undan och dammsugit. Och snart är de dags Att hämta Tess

image

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.