Kul vid bordet

Vilken dag det har varit. Imorse började dagen på bästa sätt, glada barn och lämningen på förskolan gick toppen som alltid och sen fick jag fin besök av fina Berit, vilken kvinna detta är vi har så roligt när vi ses. Så mycket skratt, alla borde ha en Berit.

Sen in till stan fixade till mig och sen äta lunch med Jonas sen jäkta in på Lekia för att kolla in ett Spjälskydd. Hittade inget eller inget som jag fastnade för och sen tycker jag dom är svindyra..imorgon ska jag och Jonas följas dit så kanske vi kan enas om ett ( vi har inte samma smak ). Men en bitring från mam fick följa med hem till Linn. Hon har provat den och har gett den godkänt. En annan sak som hon älskar när hon sitter i barnstolen är en baby leksak med sugpropp under som låter när man snurrar den och är färgglad med intressanta bilder. Tror hon fick den av farfar och Sophia i julklapp.

image

Gud så nöjd jag är över Gneis overallen som vi köpte till Neo även han tycker om den och det är ju huvudsaken.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.