Ingen nöjd bebis

Linn har nu två dagar på rad varit otroligt missnöjd för att vara hon. Och igår sov hon 1,5 timma på hela dan och trodde därför   Att natten skulle hon sova hela natten som hon brukar. Men icket, kl 3 var hon vaken dock får hon ingen uppmärksamhet i form av lek eller så och ingen belysning på gav hon mat sen la jag hon i sängen och efter ett tag somnade hon om och sov halv dåligt till halv 8. Så jag är sjukt trött. Sen hon steg upp idag har hon sovit 30 min och nu har hon somnat på mig och ska prova lägga na i vagnen få se om hon sover bättre när hon får sova där de är liv och rörelse som hon brukar.

Har iaf haft besök av storebror som hade vägarna förbi så fick bjuda på kaffe, själv såg jag ut som ett spöke. Mörka ringar under ögonen och Jonas mjukisbyxor. Mellan Linns glada stunder har jag städat, vilket gick i rasande fart. Båda Toréns barnens rum samt köket nu är de golven kvar. Men tar nog dom ikväll när barnen sover. Är så sugen på baka kärleksmums får se om de hinns med eller så gör jag och Tess de imorgon medans neo är på förskolan.

image

 

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.