För kärlekens skull

Godmorgon, så gott jag har sovit i natt, och det har barnen med. Så 06:15 gjorde vi morgon är väl helt ok då alla barn låg i sina sängar igår klockan 19:00. Jag har varit och lämnat Tess på förskolan så nu är de jag, Neo och Linn hemma. Jonas han sitter ifs och jobbar. Är så tacksam att han kan jobba hemifrån på mornarna, är så smidigt att som i morse att lämna Linn och Neo och bara fara med Tess.

Nu dricker jag lite kaffe och lyssnar på musik, just nu lyssnar jag på För kärlekens skull – Svenska artister som hyllar Ted Gärdestad. Om en timma ska jag och barnen börja röra oss mot stan, vi äter ju lunch med Jonas varje fredag. Och Neo älskar de, och få vara på pappas jobb är en riktig höjdare.

image

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.