Inredning

Igår lagom till middag kom Tess och sa att hon ville gå och sova i sin säng, och trött det var hon. Så kollade feber och mycket riktigt 39 visade termometern. Jaha bara att klä av hon och lägga i kull na. Idag har hon fortfarande feber ligger runt 38. Neo vart lite besviken över att jag och han inte kunde fara till stan o äta lunch tillsammans som vi brukar.

Gud vad jag knarkar inredning nu förtiden, vardagsrums bordet är fortfarande inte utbytt, Gud va vi velar. Men vi har iaf gjort slag i saken och köpt en golvlampa som vi ska ha bakom soffan som läslampa, hoppas färgen blir bra.

 

 

image

 

Jag börjar även känna mig hängig, lite feber igår ingen idag men fryser och svettas om vart annat och ont i kroppen. Neo tycker att dagen har varit sjukt trist, då varken mamma eller Tess har varit speciellt leksugna långastunder. Men tycker ändå han har varit duktig på att leka själv.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.