Lördag

Vaknade på bästa sätt denna lördagmorgon, Linn låg och ” pratade ” så tittade ner not henne och möttes av världens leende. Kunde inte fått en bättre start denna morgon. Är ovanligt att hon är igång klockan 8 hon är en riktig sjusovare.

Tess har höstblåsor, är inte förvånad då det går på hennes avdelning och många har fått de. Hoppas att Linn klarar sig. Dessutom har hon ett utslag på kinden som är typ en en krona stort och rött, och fick höra imorse att det även går svinkoppor, men har ingen aning om de e de det borde väl visa sig så småningom tänker jag.

Blir Annars inte så många knop denna lördag vi håller oss såklart hemma. Lite tvätt som ska vikas och tvätta barnens kläder..

fredags buketten på plats på köksbordet

image

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.