Bättre sent en aldrig

Vilken bra dag det har varit på många sett. Barnen har varit glada och positiva och lekt super bra med varann och nästan inge bråk alls. Neo, vilken storebror han är han är otroligt omtänksam och hjälpsam med sina småsystrar. Tessan denna charmiga lilla dam, som har en vilja av stål och går sin mamma på nerverna många gånger, vi har ju kommit på att hon är familjens egen prinsessa och alla dansar efter henne hon hittar inte snutten så letar hela familjen den. Men nu på senare tid så har vi sagt ifrån, att hon får först leta själv och det blir vilda protester från hennes sida, när de inte funkar på jag eller Jonas går hon till Neo – snälla Neo hitta min snutte o tutte så gulligt. Vi försöker säga åt neo att hon får leta själv men då svarar han mamma man ska vara snäll, ja han har ju rätt i de.

 Vi fick trevligt sällskap av barnens farmor och BoE ikväll. Dom bjöd på goda semlor och farmor hade handlat jätte jätte fina saker till barnen. Neo fick en mössa, skjorta och två puckar, Tess fick ett super fint merinoulls underställ, en merinoulls mössa och en merinoulls polokrage och Linn en merinoulls mössa och en merinoulls polokrage. Tess behövde verkligen ett underställ i merinoull har gått och tänkt köpa ett så länge, Neo älskar sitt. Själv fick jag en bok av Nora Roberts Lögnen som jag ska börja läsa imorgon då Tess vilar.

Tror jag inte har sagt de men nu äntligen efter påminnelse från Skatteverket så har Linn äntligen fått sitt namn, Gud så svårt de var för mig att bestämma vilket namn jag ville ha. Jonas var ju redan klar med sitt, vi valde ett namn var. Nu heter hon iaf Linn Eva Monica  

Eva efter min mamma och Monica efter Jonas mamma

image

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.