Tisdag –

Vilket trist väder vi har idag, hade hoppats på sol då barnen är hemma idag så jag kunde njuta av mitt kaffe sittandes på altanen. Då Tess ligger just nu vilar så jag får dricka dagens kopp i soffan tillsammans med finaste Neo.

image

Är så sjukt less att på att vi aldrig kan bestämma oss, vi har nu tänkt köpa ett nytt rumsbord i 6 månader men kommer aldrig till skott, när vi står där och velar och inte kan bestämma oss så struntar vi i de tillslut. Men nu är jag less skickade iväg Jonas och sa att han nu ska köpa ett, vårt nuvarande bord är sjukt slitet dessutom har den en glasskiva på som jag är rädd att den ska gå sönder och barnen skadar sig. Samma sak gäller en ny kaffebryggare, vi har en perkulator men är så mycket smidigare med en bryggare, våran gick sönder samma dag som Linn föddes. Och när vi ska köpa och står där i affären får vi beslutsångest för de finns så många och välja bland, hur stor ska den vara, vilken färg, ska den ha automatiskt avstängning  osv osv. Men idag kanske vi kan bocka av en av sakerna iaf men det återstår och se, klockan är inte 17 än så mycket kan hända innan Jonas slutar…

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.