Alla ❤️-ans dag

kKnns som helgen bestått av snöskottning, har kommit riktigt mycket snö och nu borde de räcka. Vi har hunnit med endel grejer denna helg. Igår lördag tog vi de lugnt på förmiddagen och när Tess vilat så bestämde vi oss för att ta tag i förrådet, sätta upp hyllan samt sätta dit belysning. Och vilken tur vi hade, barnens farmor och BoE kom lägligt och hälsade på och BoE erbjöd sin hjälp direkt, så lampan satt fast och fungerade på ett kick. Så nu är de bara plastbackar och hängare som saknas. Men vi måste få borta lite leksaker och annat trams som datorer som står där. Vi ska ha först och främst barnens ytterkläder där.

till middag så åt vi med Jonas farmor, hon ville så gärna äta parisare så parisare och hamburgare till barnen vart de. Vi köpte en bukett rosor och en alla hjärtansdag tårta som vi åt till efterrätt. Super glad vart hon och det är ju de som räknas.

Idag så väckte vi Jonas med ett paket och teckningar. Sa till barnen att dom skulle säga till pappa – Glad alla hjärtansdag, Neo han sa de och gav pappa en kram åsså kom Tess – god Jul pappa, haha denna unge så otroligt charmig hon är. Jonas vart då glad över presenten .

Sen gick vi ut och skottade, barnen lekte. Gick även till Jonas farmor och skottade och Neo fick leka med en förskolekompis . Och innan vi gick så kollade vi till farmor hon tyckte de var så gått med parisare och ville vi skulle äta de igen, så det blev sagt  på tisdag.

image

 

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.