Gröt

När vi var på BVC med Linn i veckan frågade våran sköterska om vi börjat ge smakportioner, vilket vi inte har gjort. Hon har bara fått smaka lite lite på fingret vid vissa tillfällen. Iaf så tyckte hon att det var dags för de. Hade inte ens tänkt börja ge Smakisar än, men då när vi var och handlade så köpte vi med oss en förpackning banangröt hem samt lite fruktpurre och banan förstås. Så fick hon smaka en smakportion till kvällsfika, jäklar va gått hon tyckte de var. Lite svårt med motoriken med att äta från sked dock Men det har redan blivit bättre.

I natt gör dessutom Lillis premiär i spjälsängen hon har fram till nu sovit i vagnen men hon behöver med plats så då bäddade vi till sängen och hon sover än så länge riktigt bra. Det är väl nog bara jag som kommer vakna stup i kvarten för att kolla om hon lever. Madrassen är för tjock så andningslarmet funkar inte så det blir en sak för morgondagen.

Vart iaf som barnen ville att vi gick ut efter middagen i snöstorm. Vart skottning av uppfart samt massor av klättring i snöhögen det är så roligt man blir ju som ett barn själv.

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.