Premiär

Ikväll provade jag äntligen min juicecentrifug som jag fick av pappa i julklapp. Jenny jag fick ditt brev ❤️ Tusen tack. Så ikväll provade jag maskinen av frukterna och grönsakerna vi hade hemma. Så denna prov juice gjordes av äpple, mandarin, och morot. Den vart jättegod, till och med Jonas gav tummen upp. Och nu vet jag hur maskinen funkar också 😉 lite spill får man räkna med. Blir att handla mer frukter och grönsaker i veckan, eller fanns de nån juicebox som man kan beställa Jenny??

 

image

Gilla(1)Ogilla(0)

One thought on “Premiär

  1. Jag beställer från Årstiderna, men det finns även en leverantör som heter Ekolådan. Jag vet inte om de finns i Skellefteå... du får kolla, annars kanske det finns någon annan hos er 🙂 va kul att du testat. Hoppas du gillar juicerna och orkar fortsätta. Man mår mycket bättre i kroppen av juice 🙂

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.