Åter till rutinerna

Älskar när hela familjen är ledig tillsammans är nog de bästa som finns, men jag är så glad att vardagen är igång och rutinerna likaså. Idag var de första dagen på förskolan för barnen efter nästan en månad på hemmaplan. Trodde Neo skulle protestera men så vart de inte, så skönt. Tror han har saknat kompisarna. Tess ville gå in på Neo’s avdelning och vara med han, Gud Neo är hennes stora idol här i livet.

När jag kom hem så plockade jag bort, satte igång en tvätt och vek bort gårdagens tvätt som hade blivit torr. När jag var klar gjorde jag mig en kaffe och satte mig i soffan och började lyssna på P3 dokumentär. Och bara njöt av att bara vara medan Linn sov. Det gjorde jag tills det var dags att hämta från förskolan.

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.