Kvällstrött

håller på att sabba min dygnsrytm, har blivit så sjukligt kvällstrött  på senaste tiden. Lägga barnen gå inte för jag somnar före dom och slumrar jag bara till i typ 5 min så är jag vaken hela natten. Natten till idag var en sånn natt, ligga och stirra i taket vrida vända, räkna får. Och när Jonas väckare ringde hade jag osomna. Barnen har iaf varit lediga från förskolan, Neo är inne i en slamsa inte lyssna period och det tar på krafterna. Vet inte hur jag ska nå fram till han för det går inte. Eller så hoppas jag att det snart är över. Jobbigt är de då.

Det har snöat hela natten och dagen så efter middagen klädde vi på oss ytterkläderna och skottade så Jonas skulle kunna parkera bilen i garaget.  Våran nya granne vars pappa kör plogbil kom körande in på gatan och barnen tyckte det var spännande stod och kollade länge då han skottade uppfarten med plogbilen. Yrkeschaufförerna är grymma och vet var dom har sin lastbil..

image

 

Ikväll så tänkte jag ha en date med GW, men så ville Jonas spela så det fick han, då jag kan se på play sen. Är så trött så han slumra till i soffan så hoppas detta inte gör så jag är vaken i natt igen. Vet inte vad de beror på, men har börjat motionera och följer ett tränings program då jag tränar 3 ggr i veckan plus all vardagsmotion och hoppas det hjälper mig att somna..

 

Gilla(1)Ogilla(0)

3 thoughts on “Kvällstrött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.