God morgon Söndag

Vi hade en super lördag. Morgonen började med att vi fick besök av Frida, Viktor och Are. Barnen lekte och Are lånade Neo’s traktorpark, vi fick bjuda på lunch, potatisbullar med stekt bacon och Lingonsylt så gott det är. Så dagen började på bästa sätt. När dom for efter lunch så gick Tess och vilade och vi andra la oss i soffan. Vi fick hockey besök utav min pappa brorsan och Lasse. Neo tyckte det var jättekul att morbror kom, Stefan fick massera mina onda axlar guuuud så skönt. Har haft världens nackspärr i veckan så känner mig som en ny människa.

Dagen började lite tidigare än jag tänkt, Linn vakande sex och var strålade glad i 10 min för att sedan somna om och då kunde inte jag somna om. Tess kom över till vår säng vid sju så då steg vi upp och tände lite ljus och mysa ner oss i soffan  till en film..ja ni kan väl gissa vilken…Frost. Nu blir de frukost, varmchoklad och limpmackor med skinka så gott. Sen ska vi ut och skotta, det har kommit en heldel snö igår kväll och i natt.

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.