En kall tisdag

Somnade igår på soffan då Jonas la i säng barnen 19:00 och vaknade runt 22 tiden och gjorde mig klar för sängen och gav Linn mat la henne bredvid mig i sängen sen somnade hon om. Flyttade henne till hennes säng sen kunde jag sova och vaknade  imorse halv 7 utvilad och pigg men tung i skallen men efter en dusch kändes de mycket bättre.

Idag är dom stora barnen lediga från förskolan och tur de för det är svinigt kallt ute -25. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, Jonas ska jobba över idag så jag och barnen har en del tid. Men som tur är kommer han hem under lunchen vi har typ slut allt  så fick verkligen trolla fram frukost till barnen i morse.

FullSizeRender (1)

Tänk att denna lilla tjej är snart fyra månader tiden går verkligen snabbt.

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.