Kallt kallt kallt

Gud så kallt de är-29 grader denna vackra soliga torsdag. Min bil startade inte imorse, som tur var va ju Jonas hemma så kunde ra focusen, gud gillar verkligen inte köra den bilen det är för mycket att köra med. Är väl en vane sak, men jag som kör den max 5ggr per år gillar den inte. Snart ska vi ju förhoppningsvis köpa en ny bil och blir nog en till ford, en Mondeo, Kuga eller den nya Edge som släpps om 6 månader.

Blir sjukt kallt att hämta barnen idag, och gruvar mig brukar ta sådan tid att gå hem. Har satt i batteri laddaren i bilen men vill inte riskera att bli ståeende med bilen på förskolan så blir enklare att gå.

Jag och Linn har lagt oss i sängen och kör lite serie tittande, så mysigt att ha henne nära.

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.