En tidig söndagmorgon

som rubriken lyder så vart de en tidig morgon för Fru Bergkvist. Tess vaknade 05:15 fick henne iaf att ligga kvar i 30 min sen var de kört. Så vi gick upp och satte oss i soffan och slog igång Macha och Björnen. Nu är frukosten uppäten, jag har ju vant mig vid att dricka  mina hemmagjorda juiceer ( hur de nu stavas? ) till frukost i stället för macka och tex kaffe. Och känner en enorm skillnad på kroppen och klarar mig till lunch utan att känna hunger och barnen tycker om juicen dessutom. Men dom dricker den till frukost/ kvällsfika. Det går ju massor av frukt/ grönsaker nu när vi är tre st som dricker så,den frukt jag köpte i fredags är redan slut så därför vart de en ” vanlig ” frukost denna morgon.

Snart är de dax att ta tag i dagens sysslor, ska lägga ut några mattor för  rengöring i snön och vika gårdagens tvätt som blivit torr. Sen blir de att hacka grönsaker för dagens lunch som är tacos.

Idag rockar min lill prinsessa i denna fina klänning från Newbie..

image

 

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “En tidig söndagmorgon

  1. Visst är det härligt att juica! Man känner verkligen skillnad i hur man mår i kroppen 🙂 man blir lätt "beroende" av att juica 🙂
    Ett till tips är att du köper all frukt o alla grönsaker ekologiska....
    Kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.