En ljusprick

imorse vaknade Tess redan vid klockan 6, så det vart ju en tidig morgon idag. Och som vanligt så kan ju i te Neo ligga kvar utan även han gjorde morgon. Han går in på deras lekrum och tänder lampan. Börjar leka med legot, och det dröjer inte länge innan han kommer ut ur rummet och säger att mattan blinkar som ett ljus, så går in och kollar mycket riktigt det blinkar ett svagt ljus som och det ser ut som det kommer under mattan och det även flyttar på sig. Stod en stund och kollar för att se om jag ser rätt för det är ju rätt tidigt på morgonen. Men det fortsätter, så släcker taklampan och då är den ljuspunkten borta. Neo vart så klart fundersam jag förklarade att det kanske var Uffe som kanske var och hälsade på och sa God morgon. Neo köpte de och vi tände ett ljus åt Uffe. Och nu hela dagen har jag gått och funderat vad de kan vara för ljus som var på mattan och blinkade. Vi har ju ingen annan belysning i rummet förutom taklampan och inget ljus ute heller såg jag som kunde reflektera.

IMG_6911

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “En ljusprick

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.