dagen skall åter ny, stiga ur rosig sky

Helgen har varit magisk, vi hade Jenny och Micke här på middag i lördags med massor av härliga samtal barnen tycker så mycket om dom men saknar Oscar och har svårt att förstå att han måste vara hemma för han går i skolan. Igår söndag steg jag och barnen upp vid sju såg Lucia som gick på tv, det gjorde alltid jag och min mamma också när jag var liten. Hade tänkt baka lussekatter men istället så for vi upp till barnens farfar vid 10 på morgonen för att hälsa på han och få umgås med Stockholmarna innan dom skulle fara hem. På eftermiddagen for vi vidare till Jonas farmor och fikade med Jenny, Micke, Frida , Viktor och Are. När Jenny och Micke for så var dom snälla och körde efter mig och Linda till Kåge för jag körde på ångerna med min bil och var rädd att få slut bensin men det fick bra. Jag och Linda fixade ihop en julgåva till fröknarna på Barnens förskola, som jag hoppas blev uppskattad. Så när de var dags för sängen igår så somnade barnen direkt 18:45 hade dom somnat. Och sen knackade de på dörren och Peter kom på besök som hade med sig fina presenter till Lillan. Han som bara skulle göra ett snabb stopp stannade till 22:30 Gud va tiden sprang iväg vi hade så mycket att prata ikapp. Men vi bestämde att nu under jul så skulle vi ses över en middag.

 

Idag har jag varit hemma medans barnen var på förskolan, sen på eftermiddagen var de lucia firande där och Neo var utklädd till pirat så fina alla barn va som stod där framme och sjöng. För Neo vart de lite spännande och lite tårar men det gick bra, jag fick följa han dit fram. Tur vi hade farfar och Shopiah där som kunde hjälpa oss med Linn då Tess när vi hämtade henne fått Feber och var hängig. Och ikväll upptäcker vi att hon mest troligen har öroninflammation och det har gått hål på trumhinnan Så imorgon väntar ett besök på vc. Just nu ligger Tess på soffan och sover hög feber har hon dessutom.

image

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “dagen skall åter ny, stiga ur rosig sky

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.