Hej mitt vinterland…

Ikväll kom de äntligen lite snö, och hoppas att den får ligga kvar. Idag har jag haft Neo hemma då hans avdelning hade lite personal så då fick han vara hemma. Tess fick fara, igår var de hennes tur att vara med mig själv hemma. Vi hade de toppen, vi såg Frost hennes favorit film helt klart. Sen var de vila och så mysigt att ligga och vila med tjejerna. Idag har jag, Linn  och Neo varit och handlat och ätit lunch med Jonas. Prov körde en ny Audi Allroad inte helt otroligt att det är vår nya bil, får vi bara rätt pris så blir de nog affär,

Imorgon är de dags för Neos 4 års koll, ska bli spännande..Linn hon fortsätter vara en snäll bebis, har under dom senaste dagarna haft behov av att ha typ en bitleksak i munnen, kändes ju lite tidigt om tänderna redan skulle vara på g, om hon är lik Tess så lär ju det inte gå att fortsätta amma då. så hoppas jag har fel..

under helgen ska jag försöka hinna skriva om sista dygnet hos tomten

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.