På plats i Finland

Nu har vi varit i finland i lite mer än ett dygn. Resan gick smärtfritt vi åt lunch på ikea barnenfick var sitt mjukisdjur av farfar och Fia, neo valde en björn som fick namnet Nasse-björn och Tess och Emma valde en drake, själv plockade jag på mig två gardiner samt lite pysselgrejer. Sen vidare för att köra de sista milen. Vi kom fram vid middsgs tid, chekade in på hotellet och gjorde oss klara för middsg ute som vart pizza, som har lite annars storlek på pizzan här än hemma. Vi beställde en small ( barn pizza ) och två large och pizza killen såg lite skeptisk ut till vår beställning och när han tog fram pizzakartongen förstod vi varför, vi hade köpt 2 st familjepizza, haha. Mätta vart vi iaf.

Idag började vi dagen med en stadig hotellfrukost  sen styrde vi mot Santa town där vi fikade kollade på sovinirer köpte bilder med oss och självaste tomten, sen vart de en repris när Frida och co kom. Barnen skötte sig exemplariskt och Linn sov sig igenom med matstopp såklart.

Ikväll var de meningen att vi skulle bada i hotellets pool men vart en flopp tyvärr då vattnet var ISKALLT ännu en kulturkrock. Så vi satt runt elden och mös för att sen gå tillbaka till våra rum och natta barn. Klockan är 23 fisk tid och alla sover utom jag, linn har just knoppat in och jag ska se slutet på idol och hoppas natten blir lugn. Mindre hosta hos barnen och att min feber är borta tills imorgon.

IMG_20151203_224522

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “På plats i Finland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.