Packning och städning

Igår efter middagen var vi bjudna på 3 års kalas, så gick jag och barnen till Jenny och Jamie. Linda och baren var där samt John och hans mamma Maria. lagom mycket barn. Gott fika fick vi och barnen hade super kul. när vi kom hem var de raka vägen i säng men vi han iaf med att läsa första kapitlet i boken Jul i stora skogen innan barnen somnade.

12327938_952768611459847_1916035558_n

Idag står städning av huset, tvätta och åka  iväg med skräp till återvinningen på schemat. inte lätt med två vildingar som busar hela tiden. imorgon åker vi till Rovaniemi och tomtelandet, kommer bli så roligt barnen är taggade. Sen är de de här med hur mycket/ lite kläder barnen ska ha med sig alltid svårt tycker jag. Åt Linn går de vissa dagar mycke ombyte, och Tess är ju en riktig kladd maja och sen Neo är ju den som är renast men man vet ju aldrig…

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera