1 December

I söndags började vi med att julpynta här hemma, och efter lunch så for vi in till stan och kollade in skyltsöndagen med Jens och hans dotter Amanda. Barnen fick varsitt paket och vi åt middag på Tacobar. Neo åt inte vidare bra, han är inne i en period nu då han äter otroligt dåligt och allt är äckligt trots att man vet att han tycker om de för han har ätit de förut. Och skulle han får bestämma så skulle han bara äta köttbullar, korv och hamburgare typ nått i den stilen. Men vi försöker inte tvinga eller ge hn dåligt samvete över maten men han ska iaf smaka och han får äta hur lite eller mycket han vill och inte tvång om att äta upp de som ligger på tallriken när han är i denna period. Det är bara tråkigt att den ska komma nu när vi ska fara bort och vet inte vad vi ska äta. Hoppas det går bra iaf. Efter vi varit på skyltsöndag så for vi direkt till farfar, Fia och Emma till barnens stora glädje. Jonas har köpt en kakstort som heter Farfars favoriter och Neo tror att det är deras farfars favoriter så vi var tvungen att ta med oss dessa kakor för han ville så gärna bjuda farfar på dom, Söta Neo.

Igår var barnen på förskolan och Linn hade tid på bvc på 2 månaders kontroll. Hon väger nu 4850 gr och är 56 cm lång och växer så det knakar. Storlek 56 är nu rätt tighta så storlek 62/68 har fått ta plats i garderoben. När bvc besöket var slut åkte vi vidare till Solbacken. Skulle inhandla en ny julbelysning till vårt sovrum eftersom den gamla gått sönder. Så gick till Myrorna och hittade precis den stjärna som jag ville ha. Fyndade en ljuslykta samt 2 st fönsterlampor till barnens rum för 75kr. så allt som allt betalade jag 115 kr, helt klart värt.

I morse kom Neo och Tess in tassande till vårt sovrum strax före 7 med varsitt paket som som hade fått i julstrumpan och ivrigt började dom öppna. Idag låg de en eltandborste, barnen har aldrig varit så ivriga på att stiga upp och borta tänderna.

Ikväll får vi äntligen börja läsa på nya boken som vi köpt till barnen, jul i stora skogen. Där man läser ett kapitel varje dag fram till julafton, så mysigt.

julistoraskogen_montage

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.