Gårdagens Black Friday

Klockan oo:01 satt vi redo vid datorn för att hinna handla lite födelsedags presenter och julklappar till barnen. På lekmer köpte vi lite mer Hot wheels till Neo, en radiostyrd bil, och dessutom fick dom varsin snow kick. Tess fick lite frost prylar. Och på komplett fyndade vi de nya Skylandes samt mario cart till wii u och Tess julklappar som är kvar ska vi fixa på måndag.

Barnen var som vanligt på förskolan så jag passade på att handa och ta en lunch med min älskling. Köpte julklappspapper till barnens paketkalender vart frost papper till Tess och Neo fick cars papper. igår kväll började jag slå in paket men han inte på långa vägar klart.

Idag blir de att ta fram julpyntet och gå loss här hemma…

IMG_4806.JPG

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.