Tomteland

Längesen jag gjorde en uppdatering här på bloggen. Men tycker det är lite bökigt då jag inte kan göra de via appen längre. Har inte hänt nått speciellt sen sist jag skrev. Tänk att det är första advent på Söndag, så mysigt och hoppas den lilla snön som fallit får stanna och inte regna eller tina bort. Har tjuvstartat lite med julpyntet har bytt till julgardiner i köket samt i barnens rum. och under helgen kommer resterande pynt upp. Imorgon medans de stora barnen är på föris så ska jag fara in till stan och köpa de sista i deras paketkalender. I årets kalender är de mycket ätbart och nån lite roligare grej på helgen. Så kvällarna är räddade i helgen med att slå in 72 små paket. Har även tänkt att vi ska julpyssla med barnen i helgen hur nu vi ska hinna de. Har så mycket man ska hinna med. Skulle vilja hinna baka till första advent dessutom.

Nu är de inte många dagar kvar till vi far till Finland ( Rovaniemi ) och hälsar på tomten, Det är våran familj, Farfar och hans familj samt Frida med familj ska bli så kul. Och Neo är riktigt taggad.

Linn hon fortsätter sova på nätterna, på måndag är de dags för bvc och vägning och mätning. Ska bli super kul att ser hur mycket hon väger nu, för vuxit det har hon gjort.

ladda ned

 

 

 

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.