Nyklippt och slingad

Idag har barnen varit ledig från förskolan, vädret har varit super tråkigt. Så inomhus har vi tyvärr varit. Men bara för att vi spenderat dagen inne så har vi inte haft tråkigt, vi har byggt kojor i deras rum, läst böcker, lekt monster mellan amnings pauserna. När Tess vilade så fick Neo se Jacke och piraterna och jag passade på att städa här hemma och tappa ut en halv liter rapsolja på golvet. Och sen kom mamma och pappa hit och passade alla barn, första gången jag lämnar Linn så det var spännande. Men tydligen gick de bra enligt mamma och pappa, hon hade varit såååå snäääääääääl som alla som är barnvakt säger till föräldrarna haha. Själv var jag och hade 2 timmar egentid hos frissan här i byn. gud så skönt de var, älskar hennes stol man ligger i då man tvättar håret, massage och en som tvättar ens hår vilken härlig kombo kan inte bli fel. Det var iaf otroligt skönt att komma iväg. Min far hade gjort middag så jag behövde bara sätta mig vid dukat bord. Kan säga att jag älskar hjortskav men mina barn!!! Tess smakade tre tuggor sen ville hon ha macka. Neo han tvingade jag att smaka två tuggor men ungen fick seriöst kvälvningar och höll på kräkas, eftersom hans pappa är likadan så undrar jag om denna gen går i arv ?? så till kvällsfika vart de varmkorv med bröd och Neo åt fyra korvar med bröd ett rekord.

IMG_6933

IMG_6931

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera