Raska fötter springa tripp, tripp, tripp

Denna morgon började med andan i halsen. Ringde vår BVC sköterska halv åtta och hon ordnade så vi fick en tid på vc redan 9. Så det blev stressigt. Tre barn som skulle äta frukost iaf 2, kläs på och göras klara. 20 i nio var vi iaf i bilen…puh! Vi behövde inte vänta särskilt länge på vår tid, och Tess var ju super duktig hon tyckte det kittlades när sköterskan och doktorn kollade öronen och mycket riktigt hade trumhinnan spruckit på ena örat och en utbuktande på andra sidan. Sen vidare till apoteket för att hämta ut medicin som tur var ju Jonas med så han sprang in på apoteket. Vilket i sin tur tog 20 min att få Kåvepenin dom skulle tydligen blanda ihop den.

Imorgon är de Neo’s födelsedag, vi har en taggad kille här hemma. Jonas ska idag in och köpa nån till present. Hade tänkt hinna baka lite grann till kalaset men vet inte om jag hinner får se hur Tess mår ikväll.image

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera