Nej, ser de snöar, Nej, ser de snöar det var väl roligt hurra

Nu har äntligen Neo fyllt fyra år, en toppen dag tro jag minsann han hade. Först kom mamma och pappa med tårta och presenter pengar, en ryggsäck och två söta tomtar. Det kom jag ihåg att min mormor och Morfar gjorde när jag var liten med. Vi hann precis få i oss middagen när Frid, Vikor och Are kom in genom dörren. Are var helt förtrollad i alla Neos traktorer och lastbilar, och såklart är de inte alltid lätt att dela med sig i den åldern, alla ska ju lära sig. En Hulken figur fick Neo. Sen kom farmor o BoE med massor av presenter, en playmobil bil, kläder, spel, hockeyklubba, och en leksaks Cross och lite godis. Tror både Tess och Neo somnade innan huvudet han nudda kudden.

Gårdagen vaknade jag med Feber, och Linn skulle till BVC för vägning och mätning samt vaccination. Nu väger hon 5280 och är om jag inte minns helt galet så är hon 60 cm lång. Vaccinationen gick bra lite gråt dom tog båda sprutorna samtidigt i vardera ben. Neo var så överbeskyddande mot Linn, är så roligt att se hur mycket han bryr sig om sin minsta lillasyster. När vi kom hem vart de lunch och sen la vi oss i våran säng och vilade ihop så mysigt. Vi hann bara vakna så kom farfar, Shopiah och Emma och uppvaktade Neo en jättefin lastbil med släp och Truck

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.