O helga natt

Idag har Neo äntligen fått ha sitt kalas, som han har längtat. Vi bjöd in våra vänner som vi brukar umgås med och deras barn såklart. Vi hade bokat piratrummet på Leos Lekland kan säga att det är inte sista gången han får ha kalas där, gud så smidigt och tycker inte det var så värst dyrt heller. Och barnen hade ju super roligt. fullt ös i 3 timmar, och fina presenter fick han av alla. Så sjukt nöjd kille.

Vi fick ju fin besök ikväll av Thony och Linda vart en film och bebis gos. Nu är klockan strax efter 1 så jag ska ta och gå och sova imorgon blir de ett läkarbesök för min del nu är jag less på att ha ont och vänta tills på måndag då vårdcentralen är öppen känns ohållbart just nu. och hoppas denna natt inte innehåller lika hög feber som dom andra 4 nätterna har gjort då den legat på 40.0..

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera