Så var julen slut för detta år

Har haft ett litet uppehåll i bloggandet. Har  ju som sagt varit sjuk, halsfluss visade sig att jag hade. När jag hade så hög feber och svinigt ont i halsen så uppskattar jag att vara frisk.

I år vart de julfirande i dagarna tre. Julafton firade vi hos barnens farfar och Shopiah och Jonas farmor, vi åt, såg Kalle Anka och tre barn som otåligt väntade på tomten, kommer inte tomten snart var en mening som dök upp rätt ofta, precis som det ska vara. Och till slut kom tomten dansandes utanför de stora fönstret och barnen vart ju alldeles till sig. Och en stor säck med klappar hade han med sig. Tomten fick kramar och sen stod vi allihop och tittade i fönstret och tittade när tomten drog i väg i en väldig fart med skotern. Neo har berättat att tomten körde jätte jätte fort och vinkade medans han drog i väg. Själv fick jag tänka till på vem det var som gömde sig bakom skägget, en mycket bra tomte så svärfar hade lite att leva upp till när de var hans tur att gå ut och ” ge hästarna kvälls mat ” som de hette, haha. Barnen fick otroligt fina klappar. Själv hade jag varit snäll och fick otroligt fina klappar. Min svägerska kom nog med bästa klappen ☺️ En jättefin poncho som jag vart tok förälskad i när vi var i Finland men Jonas tyckte inte att att jag skulle köpa den och höll en halvtimmes föreläsning om varför och så köpte Frida den i stället. Så i typ en timma var jag skitsur på Jonas, så såhär i efterhand får jag ju lite dåligt samvete.

Juldagen var vi på vårt andra julfirande hos svärmor och BoE, god mat och många fina klappar och sen avslutade vi kvällen med Sequens.

Annandagen firade vi vår tredje julafton med mina föräldrar, vi slapp julmaten pappa hade gjort en supergod gryta på kyckling och till efterrätt vart de nått så enkelt som glass frukt och chokladsås men så gott det är. Barnen måste ha vart riktigt snälla för dom fina julklappar. Själv fick jag en juice centrifug så nu Jenny får du dela med dig av några goda recept. Har inte hunnit prova den än, men vi ska fara och handla idag så ska köpa några goda frukter och grönsaker.

Jonas är julledig så härligt de är. Han har varit iväg på jobbet en kort sväng på ett delägar möte. Vi har inte gjort nått de senaste dagarna, barnen har lekt med sina julklappar vi har varit ute och provar snow kickarna dom fick. Igår var vi bjudna till svärmor och BoE på middag, dom fick en Slow cocker av oss så det var premiär igår. Så sjukt gott köttet blev. Barnen fick ta med sina julklapps pengar och gå på Lekia och välja varsin leksak. Neo valde en stor plogbil och Tess valde en stor mjuk My little pony.

image

Gilla(0)Ogilla(0)

5 thoughts on “Så var julen slut för detta år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.