Sjukt bra ljud

Vi har haft en riktig rännar dag. Efter lunch så for vi till tippen med lite skrot vi har mer att kasta men de rymdes inte denna sväng. Sen vidare till Mio där jag tvär va in och kollade in rean fyndade lite sen vidare till Jeloin för att ta en av firma bilarna och Jonas skulle in på stan för att hämta sina saker som hade kommit och jag och barnen satte kurs mot Kusmark för att möta upp Jonas hemma för att hjälpa han att bära in. Sen när de var gjort stannade vi  till på grillen i Kåge för att äta middag bestående av pasta. Sen lämna bilen på Jeloin och sist stanna och handla resterande för morgondagens nyårsmiddag. Och när vi kom hem så kom en kompis till Neo och ville leka, Neo var rätt trög startad  och jätte trött men till slut så tinade även han upp och dom lekte och hade roligt ihop. Tills de var dags för Josef att fara hem med sin pappa.

Nu har jag och älsklingen suttit i soffan och lyssnat på musik och älskar vårt ljud, värt var ända krona då vi spenderar mycket tid till film och musik.

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.